Tuinontwerper Richard de Jong

NOVA Tuinen staat op beurs “Alles voor Thuis”

1Op woensdag 2 oktober 2013 vindt de 2e editie van de beurs “Alles voor Thuis” plaats. Deze beurs, opgezet door de lokale ondernemers, biedt de bezoekers, zoals de naam al zegt, alles voor in en om het huis. Van architect tot zonwering, van tuininrichting tot interieuraccessoires.

Nieuw op de beurs dit jaar is dat Richard de Jong van NOVA Tuinen met de bezoekers gaat schetsen voor de inrichting van de tuin. Ook bestaat de mogelijkheid kleuradvies van de schilder op basis van de foto van uw huis te krijgen.

 

De op de beurs aanwezige architect kan u ter plekke adviseren bij de mogelijkheden voor verbouw of nieuwbouw van uw woning, de aanwezige aannemers- en timmerbedrijven kunnen u op basis hiervan een kostenindicatie geven. Voor uitleg van overdrachtsbelasting en aanverwante zaken is er een notaris aanwezig en kan de aanwezige makelaar u uitleggen wat er komt kijken bij koop of verkoop van uw woning.

De installatiebranche, zowel electra als loodgieterswerk is goed vertegenwoordigd met noviteiten op gebied van energiebesparing en comfortverhogende installaties. Natuurlijk is er  ook informatie over “groene” energie zoals zonnepanelen beschikbaar.

Op de beurs “Alles voor Thuis” zijn de nieuwste trends op gebied van inrichting, accessoires, koken en slapen te bewonderen en een vakkundig advies hoort hier natuurlijk bij.

Het is dus echt een beurs “Alles voor Thuis”.

Bezoek voor alle deelnemende bedrijven de facebook-pagina van “Alles voor Thuis” en blijf op de hoogte van noviteiten en activiteiten van “de ‘Alles voor thuis”- beurs.

De beurs is voor iedereen gratis toegankelijk, waarbij de bezoekers een goody-bag ontvangen met diverse leuke hebbedingetjes en kortingsbonnen van de diverse standhouders en ook bieden zij u graag een consumptie aan.

Alle bezoekers dingen mee naar de mooie prijzen in de verloting, aangeboden door de C-1000 Rob Loomans in Hellendoorn, waarbij de trekking door de aanwezig notaris zal worden gedaan.

De beurs “Alles voor Thuis” opent de deuren om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur en zal worden gehouden in de grote zaal van de Kroon aan de Dorpsstraat in Hellendoorn.
Alle deelnemende bedrijven nodigen u van harte uit op de beurs “Alles voor Thuis”!

[social_buttons facebook=”true”]