was successfully added to your cart.

Richard de Jong van Nova Tuinen volgt weer een opleiding bij het ontwerp instituut

Posted by | Ontwerpinstituut | No Comments

Het ontwerp instituut ontwikkelt zich meer en meer tot een expertisecentrum waar de kennis over het ontwerpvak van tuin en park uitgedragen wordt. Daarbij staat het ‘humaan ontwerp’ steeds centraal. De mens met zijn beleving en ervaring van de buitenruimte als uitgangspunt en niet de overheersende doelmatigheid. Dus een tuin ter inspiratie van het leven, een groenplek ter stimulans en een park ter verrijking van geest en lichaam.

Richard de Jong gaat hier een opleiding volgen.

Wil je meer weten over het ontwerp instituut?

Direct naar het ontwerp instituut

NOVA Tuinen staat op beurs “Alles voor Thuis”

Posted by | Alles voor thuis | No Comments

1Op woensdag 2 oktober 2013 vindt de 2e editie van de beurs “Alles voor Thuis” plaats. Deze beurs, opgezet door de lokale ondernemers, biedt de bezoekers, zoals de naam al zegt, alles voor in en om het huis. Van architect tot zonwering, van tuininrichting tot interieuraccessoires.

Nieuw op de beurs dit jaar is dat Richard de Jong van NOVA Tuinen met de bezoekers gaat schetsen voor de inrichting van de tuin. Ook bestaat de mogelijkheid kleuradvies van de schilder op basis van de foto van uw huis te krijgen.

 

De op de beurs aanwezige architect kan u ter plekke adviseren bij de mogelijkheden voor verbouw of nieuwbouw van uw woning, de aanwezige aannemers- en timmerbedrijven kunnen u op basis hiervan een kostenindicatie geven. Voor uitleg van overdrachtsbelasting en aanverwante zaken is er een notaris aanwezig en kan de aanwezige makelaar u uitleggen wat er komt kijken bij koop of verkoop van uw woning.

De installatiebranche, zowel electra als loodgieterswerk is goed vertegenwoordigd met noviteiten op gebied van energiebesparing en comfortverhogende installaties. Natuurlijk is er  ook informatie over “groene” energie zoals zonnepanelen beschikbaar.

Op de beurs “Alles voor Thuis” zijn de nieuwste trends op gebied van inrichting, accessoires, koken en slapen te bewonderen en een vakkundig advies hoort hier natuurlijk bij.

Het is dus echt een beurs “Alles voor Thuis”.

Bezoek voor alle deelnemende bedrijven de facebook-pagina van “Alles voor Thuis” en blijf op de hoogte van noviteiten en activiteiten van “de ‘Alles voor thuis”- beurs.

De beurs is voor iedereen gratis toegankelijk, waarbij de bezoekers een goody-bag ontvangen met diverse leuke hebbedingetjes en kortingsbonnen van de diverse standhouders en ook bieden zij u graag een consumptie aan.

Alle bezoekers dingen mee naar de mooie prijzen in de verloting, aangeboden door de C-1000 Rob Loomans in Hellendoorn, waarbij de trekking door de aanwezig notaris zal worden gedaan.

De beurs “Alles voor Thuis” opent de deuren om 18.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur en zal worden gehouden in de grote zaal van de Kroon aan de Dorpsstraat in Hellendoorn.
Alle deelnemende bedrijven nodigen u van harte uit op de beurs “Alles voor Thuis”!

NOVA Tuinen aanwezig op 25 jarig jubileum De Markies

Posted by | Jubileum De Markies | No Comments

Linda en dochter Iris Meerlo zijn samen het gezicht van De Markies.

Deze week wordt het 25-jarig jubileum gevierd van de woonwinkel aan de De Joncheerelaan, met een mini fair op zaterdag 19 september.
“De winkel werd 25 jaar geleden opgericht door mijn moeder, mevrouw Gerrits. Na jaren te hebben samengewerkt, zit ik nu sinds twee jaar op de zaak”, geeft Linda aan. “En het leuke is dat mijn oudste dochter Iris nu mij helpt in de winkel.”
De Markies heeft een mooie collectie landelijke woonaccessoires en meubels, Maar ook voor een industriële look kunt u bij de dames terecht. Ook steeds meer invloeden uit de Scandinavische landen met merken als Madam Stoltz, Tinek en Broste zijn te vinden bij De Markies.
Om het pand ten volle te benutten, is vorig jaar de bovenverdieping erbij betrokken. “We willen de klanten een duidelijk plaatje geven hoe het er bij hen thuis uit kan zien. We hebben verschillende stijlkamers, met de verf die we verkopen op de muren. In combinatie met de meubels kan men zien hoe het thuis kan worden. En dat gaat zo beter dan met een kleurenstaaltje.”
De kracht van De Markies is dat klanten in een ongedwongen sfeer even rond kunnen ‘neuzen’. Een ander belangrijk punt bij De Markies is service. “Wij willen gewoon dat een klant met een tevreden gevoel naar huis gaat en kan genieten van een vernieuwd interieur dat volledig bij hem of haar past.” Er wordt daarom niet moeilijk gedaan met ruilen.

Wie even bij wil komen van het ‘rondneuzen’, kan terecht in de thee- en koffieschenkerij, met een keuze uit meer dan 35 soorten thee. Wat dacht u van het geheim van Toetanchamon, de tuin van Monet of Het straatje van Nijverdal? “U kunt in de theekamer genieten van een heerlijke kop thee of koffie met vers gebakken koek en cake erbij. En als het weer het toelaat kunt u genieten van al dit lekkers in onze theetuin.”
Het 25-jarig bestaan van De Markies wordt zaterdag 19 september van 10.00 tot 17.00 uur gevierd met een mini fair, met brocante en een theeproeverij. Ook is er een imker aanwezig, iemand met kaas en nootjes, Nova tuinontwerpen en Aspen spices proeverij.
Meer weten? Bezoek de winkel aan de De Joncheerelaan 136 of kijk op woonwinkeldemarkies.nl